hoogste punt
even binnen kijken
leuk stukje grond
dakplaten leggen
staal staat
staal monteren
staal monteren
staal monteren
staal monteren
staal monteren
staal monteren
 


delen:
facebook
twitter
linkedin

goedhartbouw oosterwold

in aanbouw


GoedhartBouw is het eerste nieuwe bedrijf in Almere Oosterwold.

De heren en dame van GoedhartBouw waren al een tijdje op zoek naar een locatie om hun uitdijende bedrijf te vestigen. Begonnen in Almere en daar ook een uitgebreid klantenbestand opgedaan, wilden ze hier niet te ver vandaan. Hun oog viel op Oosterwold; om te wonen en te werken.

Het bedrijf wordt gevestigd in een loods van 16*25m. Door een aantal bouwpartners een plek te geven in de loods is een kleine uitbreiding altijd mogelijk. De loods heeft een kap met een flauwe helling, passend bij de woning (oosterwold 1). Overstekken en warme grijstinten maken dat de loods een vriendelijk aangezicht krijgt. Ook de luifel aan de achterzijde draagt hier aan bij, terwijl deze ook een hele praktisch functie heeft: het droog opslaan van materieel.

De staalconstructie wordt omkleed met een borstwering van metselwerk en opgaand werk van sandwich elementen. Ook het dak bestaat uit sandwich elementen. Zo ontstaat een behaaglijke werkplaats.

Het dak is bedekt met zonnepanelen die zowel voor het bedrijf als de woning energie opwekken. De werkplaats is voorzien van een vloerverwarming om ook in de winter comfortable te kunnen werken en een constante temperatuur te houden voor de opgeslagen materialen.